Samsung Galaxy Alpha, cel mai bun competitor pentru iPhone 6, disponibil la precomadă la Telekom

Samsung Galaxy Alpha, cel mai bun competitor pentru iPhone 6, disponibil la precomadă la Telekom

Samsung Galaxy Alpha, smartphone-ul cu carcasă metalică care ar putea fi considerat cel mai bun competitor pentru iPhone, este disponibil la precomandă în România, prin operatorul Telekom. 

Samsung Galaxy Alpha (1)

Compatibil cu tehnologia 4G+, Samsung Galaxy Alpha  are un touchscreen capacitiv Super AMOLED de 4,7 inci și o camera foto de 12 megapixeli, care imortalizează momentele speciale şo experiențele memorabile, pe care utilizatorii să le împărtășească apoi cu cei dragi. De asemenea, telefonul filmează la rezoluție UHD 4K, ceea ce determină o calitate foarte bună a clipurilor video.

Samsung Galaxy Alpha are procesor Octa Core 1.8GHZ+1.3GHZ, baterie Li-Ion 1860mAH, memorie RAM de 2 GB și vine cu o capacitate de stocare internă de 32 GB.

Samsung Galaxy Alpha este disponibil la prețul de 1.399 lei cu abonamentul Nelimitat L Promo pe 24 de luni. Pentru doar 19,95 euro pe lună (TVA inclus), abonamentul oferă nelimitat comunicare națională, internațională în Zona 1 și în rețea, SMS-uri naționale și în rețea, 750 MB trafic de date național la viteza de până la 150 Mbps, 100 de minute internaționale în Zona 2 (rețele mobile din Europa) și 100 de minute valabile atunci când se utilizează serviciul roaming.

 Promoțional până la 31 octombrie 2014, pentru contractele încheiate pe 24 de luni, abonații primesc, 375 MB trafic de date adițional recomandat lunar în primele 12 luni ale perioadei contractuale (după depășirea acestuia, viteza scade până la 128 kbps). Smartphone-ul este disponibil și fără contract, la prețul de 2.399 lei.

Samsung Galaxy Alpha poate fi achiziționat și de la Orange România.