iPhone 6 și iPhone 6 Plus au ajuns pe site-urile de anunțuri. Cât trebuie să scoți din buzunar

iPhone 6 și iPhone 6 Plus au ajuns pe site-urile de anunțuri. Cât trebuie să scoți din buzunar

iPhone 6 și iPhone 6 Plus nu au fost lansate oficial în România. Totuși, telefoanele pot fi găsite deja în ofertele unor magazine online, dar și pe site-urile de anunțuri, precum OLX, Tocmai sau Okazii. 

iPhone_6_screen_curve

Pe site-ul OLX.ro sunt peste 250 de anunțuri. Prețurile pentru iPhone 6 și iPhone 6 Plus variază între 2.850 lei și 5.000 lei, în funcție de model și de capacitatea de stocare. Cel mai ieftin iPhone din listă costă 2850 lei și este un iPhone 6 Plus cu spațiu de stocare de 16GB.

Pe Okazii.ro pot fi găsite 73 de oferte pentru noile telefoane Apple. Aici, prețurile încep de la 3.450 lei și ajung la 6.382 lei. Cel mai ieftin model este un iPhone 6 de 16 GB, iar cel mai scump este un iPhone 6 Plus de 16GB, versiunea aurie.

Pe Tocmai.ro se găsesc aproximativ 100 de anunțuri privind iPhone 6 și iPhone 6 Plus. Aici, cel mai mic preț este de 2.100 lei și cel mai mare este de 6.380 lei. Cel mai ieftin model este un iPhone 6 cu spațiu de stocare de 32GB, iar cel mai scump este un iPhone 6 cu spațiu de 128GB.

Cu toate că unele oferte pot părea foarte bune la o primă vedere, noi vă sfătuim să fiți foarte atenți când achiziționați produse electronice de pe site-urile de anunțuri. Având în vedere numărul mare de clone chinezești ale iPhone 6 și iPhone 6 Plus, recomandăm testarea exhaustivă a dispozitivelor, preferabil în prezența unei persoane experiementate, înainte de a finaliza achiziția.

iPhone 6 și iPhone 6 Plus vor ajunge la operatorii din România la începutul lunii viitoare

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: