Orange dublează viteza la internet mobil cu 4G+. Samsung Galaxy Alpha, disponibil în România

Orange dublează viteza la internet mobil cu 4G+. Samsung Galaxy Alpha, disponibil în România

Orange a lansat astăzi serviciile 4G la metroul din București, dar și conexiunile de tip 4G+, care permit viteze teoretice de până la 300 de Mbps în câteva localități din țară.

20140918_112951

Orange, operatorul care a introdus internetul 3G la metroul din București acum cîțiva ani, a lansat de astăzi dimineață de la ora 9 conexiunea 4G. Aceasta va fi compatibilă cu terminalele dotate 4G și cartelele setate pentru a atinge aceste viteze. Potrivit reprezentanților Orange, acesta este un serviciu pentru cei 650.000 de navetiști de la metrou.

Odată cu lansarea aceasta, Orange s-a extins în șase orașe cu rețeaua 4G+. Aceasta permite viteze teoretice de până la 300 de Mbps (dublu 4G) deoarece folosește două benzi de frecvență în același timp. Terminalele care vor susține acest tip de rețea sunt Samsung Galaxy S5 4G+ și Samsung Galaxy Alpha, aduse în premieră de Orange în România. Practic, șase orașe și 18% din utilizatori vor avea acces la aceste viteze. Abonamentele la care pot fi adăugate vitezele acestea sunt cele din clasa Pantera, dar și abonamentele de business de tip Business Open. Pe lângă cele două terminale, Orange pune la dispoziție și un modem 4G+ – Huawei E5786.

Despre Samsung Galaxy Alpha pe playtech.ro. 

20140918_114446
Tot pentru a atrage clienții, toți cei care sunt clienți fideli Orange vor primi 1 GB de internet mobil pe an pentru fiecare an petrecut în rețea de-acum încolo. Se începe de mâine și toți cei cu vechime de minim cinci ani vor primi 1 GB, la care se va adăuga același cuantum în fiecare an. De asemenea, se vor acorda de două ori mai multe puncte Thank You dacă suntem pe 4G și 30 de euro discount dacă îți dai telefonul vechi și cumperi unul 4G.

Detalii despre punctele Thank You puteți vedea în acest link.

Despre bonusul de 1 GB și pentru a afla cât primiți, puteți vedea detalii la acest link.

IMG_20140918_111419

Etichete: