Samsung anunţă un monitor curbat cu un design de invidiat

Samsung anunţă un monitor curbat cu un design de invidiat

Cu numele SD590C, al celor de la Samsung este printre primele LED-uri curbate de 27 de inci disponibile pe piaţă.

samsung-sd950c

Pentru simplul fapt că oferă un unghi de vizibilitate sporit şi profită de cele mai noi tehnologii dezvoltate în laboratoarele de cercetare ale companiei, cei de la Samsung au decis să-şi anunţe primul monitor LED curbat.

Arată spectaculos, iar dacă asta nu era suficient, noul monitor al gigantului sud coreean are şi nişte specificaţii de invidiat. Are o curbură de 4000R și oferă astfel un unghi de vizibilitate cu mult peste cel al ecranelor clasice de 27 de inci. Fiind mult mai aproape de ochi într-o utilizare obişnuită, decât un , noul SD590C va oferi o experienţă unică utilizatorului care va experimenta o imagine capabilă parcă să-l învăluie cu informaţii. Tot din acelaşi motiv, cei de la Samsung au afirmat că persoana din faţa unui astfel de panou va simţi mult mai rar nevoia să-şi mişte capul, deoarece vederea periferică se va completa de minune cu marginile curbate.

Ca specificaţii, monitorul de mai sus integrează din start un sistem audio surround. Are o luminozitate maximă de 350 de niţi, un timp de răspuns de 4 milisecunde şi un contrast real de 3000:1. Conectica include un D-sub, un DisplayPort şi un HDMI. Dintre modurile de imagine pe care le aveţi la dispoziţie, Samsung se mândreşte cu Game Mode care reuşeşte într-un mod inteligent să detecteze schimbările de scenă dintr-un joc pentru a oferi utilizatorului o experienţă de gameplay îmbunătăţită.

Monitorul Full HD Samsung SD590C va avea un preţ de 430 de dolari şi va ajunge în magazine începând cu întâi octombrie.

samsung-curved-monitor