Noile Smart TV-uri curbate cu Android de la Philips joacă în altă ligă

Noile Smart TV-uri curbate cu Android de la Philips joacă în altă ligă

Trecând peste impactul vizual remarcabil al tehnologiei , cei de la Philips au lansat nişte televizoare curbate care arată impresionant.

philips-9100-2014-09-05-01

Întotdeauna am avut o afinitate pentru TV-urile , iar noile modele anunţate în această toamnă îmi demonstrează că nu am luat o decizie greşită când vine vorba de această preferinţă personală. Şi acestea sunt subţiri, curbate şi cu o rezoluţie nativă 4K, în conformitate cu trendul din piaţă. În schimb, au câteva elemente care le poziţionează în faţa concurenţei.

Philips 8900 este un Smart TV curbat de 55 de inci care vine cu trei benzi de LED-uri pe trei laturi ale sale pentru o experienţă Ambilight interesantă. Are o rată de refresh de 1000 Hz, este capabil de un upscaling inteligent al conţinutului de joasă rezoluţie şi are şi un senzor de micro dimming pentru a se adapta la lumina şi ambianţa din cameră. Un aspect foarte interesat constă în prezenţa sistemului de operare Android preinstalat pe TV, cu aceeaşi interfaţă pe care o cunoaşteţi şi acces la toate aplicaţiile din Google Play.

Mai sus poziţionat decât modelul descris mai sus se află Philips 9100 disponibil în două variante de 55 şi 65 de inci. Acesta este plan şi are o rezoluţie nativă 4K. Are Ambilight pe toate laturile sale, aceeaşi rată de refresh de 1000 Hz şi acelaşi Android ca operator al funcţiilor Smart. Deşi pe noi nu ne ajută cu nimic, Philips 9100 este primul TV al companiei care se integrează de minune cu Spotify. Un alt aspect care mă încântă legat de acest model constă în prezenţa în cutie a unui subwoofer de 50W, pe care îl puteţi amplasa oriunde în cameră.

Cel mai ,,slab” model anunţat în acest zile la Berlin, dacă îl putem numi aşa, poartă numele de Philips 7900 şi va putea fi cumpărat cu diagonale de 49 sau 55 de inci. Acesta este de asemenea preinstalat cu Android, dar în loc de Ambilight pe 3 sau 4 părţi, vă invită să vă rezumaţi doar la două părţi. Rata de refresh nativă a suferit un downgrade de la 1000 Hz la, un mai mult decât suficient, 600 Hz.

Un punct comun al tuturor celor trei familii de televizoare descrise mai sus, pe lângă sistemul de operare Android, este rama aproape inexistentă. TP Vision, compania care se ocupă cu promovarea TV-urilor Philips nu a făcut publice momentan preţurile acestor creaţii, dar le vom vedea cu siguranţă pe piaţă în Europa până la sfârşitul anului.

tp-vision-philips 8900-curved-4k

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: