S-a lansat oficial impresionantul smartphone Oppo Find 7 [+VIDEO]

S-a lansat oficial impresionantul smartphone Oppo Find 7 [+VIDEO]

După ce a fost subiectul unui număr foarte mare de zvonuri, a fost în sfârşit anunţat oficial în cadrul unui eveniment desfăşurat la Beijing.

Oppo-Find-71

Find 7 este un smartphone de vârf care merită toată atenţia. Chiar şi dacă sunt şanse destul de mari ca acest model să fie disponibil doar în China, datorită specificaţiilor impresionante şi a preţului accesibil, această lansare nu trebuie neglijată. Cine ştie, poate faceţi eforturi şi achiziţionaţi telefonul pe canale neoficiale, dacă sunteţi de părere că merită efortul. Vă invităm cu un feedback!

Noul Find 7 este construit în jurul unui panou generos de 5,5 inci protejat cu Corning Gorilla Glass generaţia a treia. Are o rezoluţie nativă de 2560 x 1440 pixeli, motiv pentru care poate fi clasificat ca fiind QHD şi se laudă cu o densitate de pixeli egală cu 538 ppi. Deşi această valoare astronomică s-ar putea să nu fie evidentă cu ochiul liber, important este că există.

Partea de procesare va include o combinaţie dintre SoC-ul Qualcomm Snapdragon 801 tactat la 2,5 GHz şi o cantitate de memorie de 3GB RAM. Aceste detalii sunt foarte similare cu ceea ce vom vedea într-un Galaxy S5. Spaţiul de stocare intern este de 32GB, dar poate fi extins cu uşurinţă folosind un card microSD de până la 128GB. Vizavi de abilităţile de captură ale acestui smartphone, merită avut în vedere senzorul de 13 megapixeli. Acesta din urmă, printr-un algoritm intitulat Pure Image 2.0, poate sta la baza unor imagini de 50 de megapixeli rezultate din 10 expuneri succesive. Camera frontală este de 5 megapixeli.

Bateria este un alt plus important al Oppo Find 7. Cu o valoare de 3000 mAh şi o tehnologie Rapid Charge care v-o încarcă până la 75% în 30 de minute, rareori veţi rămâne fără curent. Sistemul de operare preinstalat pe acest telefon este Android 4.3 Jelly Bean, iar preţul sub care va fi disponibil în China este de aproximativ 565 de dolari.

Citește și: