Înșelătoria GTA V Beta lovește din nou

Înșelătoria GTA V Beta lovește din nou

Parcă abia în luna martie a acestui an am scris despre o variantă falsă a jocului GTA V care e downloadat de pe torrenți și care reprezintă doar un pachet de viruși.

GTA-V-Beta-Scam

Ei bine, istoria se repetă cu același joc GTA V, lucru ce demonstrează că cerința pentru acest titlu este foarte mare, și că utilizatorii nu mai au nici un pic de răbdare până la lansarea oficială ce-i drept amânată consecutiv la infinit. Sfatul meu… nu downloadați nimic de pe torrente legat de GTA V, nu este singurul pachet plin de fel de fel de viruși, care mai de care mai ”prietenos”. Dacă nu știți când se lansează jocul trebuie doar să urmăriți pagina oficială de facebook Rockstar Games sau site-ul lor unde specifică clar dacă și când se va lansa jocul.

Nu există nici o versiune Beta a acestui joc și nici nu va exista. GTA V va fi disponibil, atunci când va fi disponibil, în variantă completă. Dacă observați de asemenea că primiți invitații sau solicitări pentru înregistrarea într-un program beta, sunt cel mai probabil tentative de phishing. Până acum se spune că GTA V va ajunge pe PlayStation 4 și Xbox One pe data de 18 noiembrie 2014 iar versiunea de PC a fost amânată încă 2 luni până pe 27 ianuarie 2015. Grand Theft Auto Online va fi de asemenea inclus cu jocul full atât pentru consolele mai devreme menționate cât și pentru PC și va suporta până la 30 de jucători simultan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: