Ritot este primul ceas inteligent cu proiector și cere Internetului să îl finanțeze [VIDEO]

Ritot este primul ceas inteligent cu proiector și cere Internetului să îl finanțeze [VIDEO]

Într-o lume în care apar din ce în ce mai multe , cei de la Ritot propun un concept original de , unul cu proiector.

ritot smartwatch proiector

„Primul ceas inteligent cu proiector“ reprezintă conceptul de marketing asociat unui dispozitiv care, la prima vedere, pare o brăţară inteligentă. În realitatea, Ritot, prin intermediul unui pico proiector, vă proiectează toate informaţiile de care aveţi nevoie pe spatele mâini, într-un mod similar cu cel reprodus în imaginea de mai sus. În contextul în care soluţia propusă de ei nu afectează în nici fel sănătatea pielii din zona expusă și informațiile sunt afișate natural, în prelungirea încheieturii, conceptul s-ar putea să prindă.

Cât privește funcţiile integrate în micuţul gadget, cea mai importantă constă în posibilitatea schimbării culorii conţinutului proiectat, utilizatorul având la dispoziție peste 20 de posibilităţi. Pe lângă faptul că vibrează şi este disponibilă atât într-o variantă sport şi una business, brăţara celor de la Ritot vă poate oferi orice tip de notificări şi alerte sau vă poate afişa mesaje. Pentru a scăpa de notificări este suficient să scuturaţi un pic mâna. Printre tipurile de conţinut care poate fi proiectat pe mână se numără emailuri, SMS-uri, apeluri, mesaje Facebook, alerte calendar, tweet-uri, informaţii despre vreme şi nu numai. Fiecare informaţie va fi afişată pentru 10 secunde, înainte să dispară. Autonomia promisă de producător este de 150 de ore de utilizare sau o lună de stand-by.

Deşi sunt foarte reticent că o astfel de tehnologie de proiecţie funcţionează aproape la fel de bine pe timp de zi şi pe timp de noapte, producătorul este foarte încrezător în creaţia sa. Ritot, pentru a deveni realitate, caută finaţare pe Indiegogo. La această oră şi-a depăşit de două ori targetul, iar dacă vă doriţi şi voi un exemplar începând cu februarie 2015, puteți finanța achiziţia cu 120 dolari.

Citește și: