QuickMobile lansează campania QuickEnd pentru un weekend plin cu reduceri

QuickMobile lansează campania QuickEnd pentru un weekend plin cu reduceri

La QuickMobile, weekend-ul începe vineri și vine cu reduceri impresionante. E vorba de tablete cu WiFi și 3G la 199 de lei și telefonul HTC One (M8) 32GB la 1.999 lei.

Brouser HTC One M8

QuickMobile lansează trei zile de cumpărături cu discount-uri de peste 60% la telefoane, tablete și accesorii. „QuickEnd“ începe vineri, 26 septembrie, atât în magazinul online, cât și în rețeaua de shop-uri din București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Baia-Mare și Sighetu Marmației, conform comunicatului remis „Playtech“.

ƒ„QuickEnd“ aduce reduceri foarte mari la telefoane de la LG, HTC sau Samsung, dar și la tablete produse de ZTE, Samsung sau Sony. De asemenea, vor fi disponibile și accesorii Samsung. Cei care se află în căutarea unei tablete cu un ecran de 7 inci și sistem de operare Android vor găsi modelul Tab V9a al celor de ZTE. Acesta va avea un preț de doar 199 de lei între 26 și 28 septembrie în magazinele QuickMobile. Prețul de bază este de 399 de lei.

HTC One (M8) – review-ul Playtech este aici – va avea și el în „QuickEnd“ un preț avantajos: 1.999 de lei. Este vorba despre variantă de 32GB, care beneficiază de o reducere de 600 de lei. Carcasa realizată în proporție de 90% din aluminiu ascunde la interior un procesor Snapdragon 801 Quad-Core la 2,3 GHz și o memorie RAM de 2GB. Ecranul cu o diagonală de 5,5 inci are o rezoluție de 1080p și este securizat cu Gorilla Glass 3. Acesta e disponibil în magazinele QuickMobile în șase nuanțe de culoare: roz, argintiu, gri, roșu, alb și auriu.

Citește și: