iPhone 6 și iPhone 6 Plus au ajuns în premieră în România

, 23 Sep, 15:31

Primele telefoane iPhone 6 și iPhone 6 Plus au fost livrate în România prin QuickMobile.

Apple iPhone 6

 

QuickMobile aduce clienților din România primele telefoane iPhone 6 și iPhone 6 Plus. Cei care au dorit dispozitivele, le-au putut precomanda pe site-ul magazinului online imediat după ce au fost anunțate de Apple. Cele două telefoane au fost precomandate de circa 1.500 de clienți, iar QuickMobile afirmă că numărul acestora se va tripla spre sfârșitul lunii noiembrie, se arată în comunicatul remis „Playtech“.

Citește și: iOS 8 – Tot ce trebuie să știi despre noua versiune

QuickMobile a adus în premieră în România iPhone 6 și iPhone 6 Plus la un preț începând de la 3.499 de lei, respectiv 3.999 de lei pentru versiunea de 16GB. Sunt disponibile pe site-ul magazinului și telefoane în versiunile de 64GB și 128GB. Telefoanele sunt disponibile în trei nuanțe de culoare: gri, alb și auriu.

Cei care nu s-au decis însă asupra unui model trebuie să știe că noile terminale iPhone sunt cu 25% mai rapide decât modelele anterioare datorită noului procesor A8. De asemenea, iPhone 6 și iPhone 6 Plus au ecrane de 4,7 inci, respectiv 5,5 inci și o rezoluţie Retina HD de 1.334×750 pixeli, respectiv 1.920×1.080 de pixeli.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Mda, iar astia cu service in spatele garajului care nu-ti repara nimic din diverse motive fantasmagorice? Cum naiba rezista QM pe piata in conditiile in care aduc marfa la gri si garantia oferita e degeaba?

Am inteles ca exista acum si o versiune de 128gb la IPhone 6 ?

Vedeti voi ce inseamna marketingul, cand erupe un vulcan tot ce se afla langa este acaparat de acesta,
normal cand ai cele mai mari piete de desfacere AMERICA si CHINA este logic ca aici sunt cele mai bune lucruri.
Exact ca mustele, unde vad o „prajiturica” acolo si ele la gramada.
Ar trebui sa invatam di acest lucru si sa pretuim ce este al nostru si sa fim mai conservatori, acolo unde merita in momentul acestam.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail