Qblinks, o telecomandă pentru iPhone cu adevărat utilă [VIDEO]

Qblinks, o telecomandă pentru iPhone cu adevărat utilă [VIDEO]

Qblinks este un dispozitiv care caută finanțare pe Kickstarter și care le promite utilizatorilor de iPhone control de la distanță.

961a7c2032d454ed52962d9fb4fc84fa_large

Qblinks se conectează la telefon prin Bluetooth LE și le permite utilizatorilor să controleze camera foto, să o activeze pe Siri, să dea drumul la muzică sau să își găsească smartphone-ul, dacă l-au rătăcit între pernele de la canapea.

Mai mult, Qblinks îi avertizează pe utilizatorii de iPhone atunci când primesc o notificare. Cireașa de pe tort la acest gadget de dimensiuni reduse este faptul că este conectat la cloud. Astfel, la un singur iPhone se pot conecta, practic, mai multe controlere de acest gen, ca utilizatorii să își poată împărtăși alertelele cu familia sau cu prietenii. Gadgetul are chiar și un senzor de temperatură ambientală integrat.

Pentru fiecare tip de notificare în parte, utilizatorii pot alege una din șapte culori și între una sau trei clipiri ale LED-ului. Acțiunile pot fi setate în funcție de numărul de apăsări de pe butonul Qblinks (de exemplu, trei apăsări pentru acționarea camerei, două apăsări pentru schimbarea melodiei).

Cei care donează 29 de dolari campaniei de Kickstarter vor primi dispozitivul în luna octombrie. 

Etichete: