Profitaţi acum de performanţa oferită de Chrome pe 64 de biţi

Profitaţi acum de performanţa oferită de Chrome pe 64 de biţi

Cu toate că multe dintre aplicaţiile pe care le folosim la această oră sunt optimizate pentru 64 de biţi, nu s-a aflat printre ele.

64bit Google-Chrome-37-Beta

De câteva luni, cei de la au lucrat intens la o versiune a popularului browser Chrome pentru sisteme pe arhitectură de 64 de biţi. Pentru mult timp, acest proiect s-a menţinut în stadiu alpha de dezvoltare, motiv pentru care, respectiva aplicaţie nu era recomandată utilizatorilor obişnuiţi.

Pentru că Google tocmai a lansat o versiune Beta de Chrome, acum este momentul perfect pentru a o experimenta, mai ales dacă aţi întâmpinat probleme de performanţă cu versiunea obişnuită. Pe lângă suportul pentru instrucţiuni pe 64 de biţi, această iteraţie oferă un grad sporit de securitate şi o viteză mai mare la randat pagini web. În teorie, nu este exclus să mai întâmpinaţi mici probleme de stabilitate şi cu această variantă de Chrome, dar evenimentele nefericite se anunţă a fi foarte rare.

În definitiv, chiar dacă nu săriţi pe acest link, pentru a vedea cum se comportă Google Chrome pe 64 de biţi, această lansare ne pregăteşte ca, în câteva săptămâni, să avem parte de versiunea finală a aceluiaşi software.

În condiţiile în care rulaţi un sistem de operare Windows 7 sau Windows 8 pe 64 de biţi şi sunteţi deja înscrişi în programul beta de la Google, nu este exclus să fi renunţat deja la Chrome pe 32 de biţi. Pentru a verifica ce variantă utilizaţi, accesaţi meniul Preferinţe din dreapta sus şi selectaţi secţiunea ,,Despre Google Chrome”.

Citește și: