Profitaţi acum de performanţa oferită de Chrome pe 64 de biţi

Profitaţi acum de performanţa oferită de Chrome pe 64 de biţi
16:00 31.07.2014

Cu toate că multe dintre aplicaţiile pe care le folosim la această oră sunt optimizate pentru 64 de biţi, nu s-a aflat printre ele.

64bit Google-Chrome-37-Beta

De câteva luni, cei de la au lucrat intens la o versiune a popularului browser Chrome pentru sisteme pe arhitectură de 64 de biţi. Pentru mult timp, acest proiect s-a menţinut în stadiu alpha de dezvoltare, motiv pentru care, respectiva aplicaţie nu era recomandată utilizatorilor obişnuiţi.

Pentru că Google tocmai a lansat o versiune Beta de Chrome, acum este momentul perfect pentru a o experimenta, mai ales dacă aţi întâmpinat probleme de performanţă cu versiunea obişnuită. Pe lângă suportul pentru instrucţiuni pe 64 de biţi, această iteraţie oferă un grad sporit de securitate şi o viteză mai mare la randat pagini web. În teorie, nu este exclus să mai întâmpinaţi mici probleme de stabilitate şi cu această variantă de Chrome, dar evenimentele nefericite se anunţă a fi foarte rare.

În definitiv, chiar dacă nu săriţi pe acest link, pentru a vedea cum se comportă Google Chrome pe 64 de biţi, această lansare ne pregăteşte ca, în câteva săptămâni, să avem parte de versiunea finală a aceluiaşi software.

În condiţiile în care rulaţi un sistem de operare Windows 7 sau Windows 8 pe 64 de biţi şi sunteţi deja înscrişi în programul beta de la Google, nu este exclus să fi renunţat deja la Chrome pe 32 de biţi. Pentru a verifica ce variantă utilizaţi, accesaţi meniul Preferinţe din dreapta sus şi selectaţi secţiunea ,,Despre Google Chrome”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI