Chrome pentru Android primește astăzi un update interesant

Chrome pentru Android primește astăzi un update interesant

Google a fost ocupat cu lansarea ultimului update pentru browser-ul propriu Chrome, destinat platformei Android.

Google Chrome Android

Update Google Chrome pentru Android este disponibil în Google Play începând de astăzi, vine cu o serie de elemente interesante și demne de menționat.

Cel mai important aspect se referă la compatibilitatea cu dispozitivele multi-window și, chiar dacă pe lângă Galaxy Note 3, Galaxy S5, LG G Pro 2 nu mai sunt prea multe dispozitive ce dețin această capabilitate, este totuși un update relevant.

A fost inclus playback-ul fullscreen în pagina browser-ului, mulțumită tehnologiei HTML5, ce adaugă meniul de control și posibilitatea de a adăuga subtitrări. Un alt element interesant este revenirea funcției de Undo atunci când închizi un tab, cel mai probabil din greșeală. Astfel, ai la dispoziție 10 secunde pentru a îl redeschide.

Update Chrome pentru Android vine și cu elemente importante de stabilitate, mici rezolvări ale unor bug-uri pe anumite dispozitive, tot pentru o compatibilitate mai ridicată cu device-urile ce rulează Android. Se adaugă suportul pentru streaming-ul prin Chromecast pentru anumite clipuri.

Dacă nu ați primit deja notificarea de update, în funcție de setările telefonului, puteți accesa linkul următor pentru a iniția update-ul.

Citește și: