Samsung, clip oficial pentru Galaxy Note 4 [VIDEO]

După numeroase sesiuni de zvonuri pe marginea , cei de la Samsung au lansat un teaser oficial pentru respectivul aparat.

Samsung-Galaxy-Note-4

Respectând o tradiţie începută în urmă cu patru ani, cei de la Samsung vor anunţa oficial la IFA 2014, în cadrul unei conferinţe programate pentru 3 septembrie, noul . Există foarte multe zvonuri în această direcţie, iar un teaser lansat zilele trecute, pe care îl puteţi viziona mai jos, nu face decât să întărească şi mai mult această posibilitate.

Clipul disponibil mai jos este încărcat de referinţe către noul phablet al gigantului sud coreean. Până şi titlul ,,Ready to Note: Your Note for Handwriting”, unde Note este scris cu litera mare ca un nume propriu, ne duce cu gândul la smartphone-ul livrat cu stylus la pachet. Se insistă destul de mult pe afinitatea multora dintre noi de a scrie de mână pe diverse tipuri de suport, hârtie, nisip, etc. La final este menţionat până şi S Pen-ul care vine livrat cu fiecare Galaxy Note. În definitiv, prin diverse moduri, se insistă pe importanta scrisului de mână.

La final, aceasta este doar o reclamă la Galaxy Note fără a se menţiona în mod direct obiectul promovat. Cu un pic mai mult de o săptămână până la lansarea oficială a respectivului gadget, un astfel de clip este probabil menit să-i liniştească pe cei care abia aşteaptă să intre în posesia noului telefon supradimensionat.

08:20 25.08.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video