Prima clonă de Samsung Galaxy Note 4

Prima clonă de Samsung Galaxy Note 4

Fără nici un pic de emoţie, cei de la s-au inspirat din zvonurile recente despre Galaxy Note 4 pentru a lansa o clonă.

goophone-n4-clone-galaxy note 4

Nu mai sunt decât câteva săptămâni până la lansarea oficială a noului Galaxy Note 4 în cadrul IFA la Berlin. Cu toate acestea, o companie chinezească ce şi-a format deja un renume în domeniul clonelor de iPhone, a lansat pornind de la zvonurile pe care le-am urmărit în ultimele săptămâni.

Cu numele de Goophone N4, clona de mai sus nu are nişte specificaţii hardware revoluţionare, dar poate fi considerată un gadget high end cu Android. Este construită în jurul unui procesor octacore Mediatek MT6592 la 1,7GHz, a 2GB RAM şi 16GB spaţiu de stocare.

Are o cameră principală de 13 megapixeli, în timp ce pasionaţii de selfie-uri vor putea profita de o a doua cameră de 5 megapixeli. Bateria de 3200 mAh ar trebui să fie suficientă pentru a ţine phabletul Full HD de 5,7 inci  departe de priză pentru o zi.

Citește mai mult despre Samsung Galaxy Note 4. 

De partea cealaltă a baricadei, dacă se confirmă toate zvonurile, adevăratul Galaxy Note 4 ar trebui să fie construit în jurul unui panou Quad HD de 5,7 inci şi să integreze un senzor de amprentă şi un monitor de ritm cardiac. Partea de procesare va fi asigurată de o combinaţie între un Qualcomm Snapdragon 805 şi 4GB RAM.

Având în vedere eficienţa cu care chinezii reuşesc să lanseze clone pentru cele mai râvnite terminale ale momentului, pornind de la zvonuri, bănuiesc că există o cerere foarte mare pentru astfel de dispozitive.

Citește și: