Bose își reinventează cele mai bune căști sub forma unui model de 400 dolari

Bose își reinventează cele mai bune căști sub forma unui model de 400 dolari

Cu numele de QC25, zilele trecute cei de la au anunţat oficial cel mai recent membru al familiei lor de căşti Quiet Comfort.

Bose_QC25_Headphones_noise cancelling

Au trecut deja câţiva ani de când căştile QuietComfort 15 câştigau titlul de cele mai performante căşti dintr-o anumită categorie, pentru abilitatea anulării zgomotului de fond folosind tehnologia proprietară Noise Cancelling. Introducând un număr semnificativ de schimbări la respectiva „reţetă“, noile căşti QuietComfort 25 au fost lansate pentru simplul fapt că reinventează radical pachetul de funcţii din Bose QC15.

„Nu voiam să înlocuim căştile QC15 decât dacă aveam ceva mai bun şi diferit, iar QC25 bifează ambele puncte“, a afirmat Sean Garett, director Bose. El este foarte încrezător că lucrurile vor evolua în direcţia care trebuie când vine vorba de noile cifre de vânzări.

Nu este prima oară când creaţiile celor de la Bose folosesc baterii AAA pentru a asigura procesarea activă a sunetului. În schimb, este doar a doua oară, după , când aceleaşi căşti funcţionează în continuare chiar şi după epuizarea bateriilor din casca dreapta. Singurul lucru care se schimbă este că, în acest mod, acceptaţi că renunţaţi la Noise Cancelling pentru o utilizare prelungită. Cablul detaşabil din pachet, pe lângă faptul că vine cu microfon pe fir, are şi câteva controale pentru a interacţiona cu muzica de pe iPod sau iPhone.

La doar 400 de dolari, acestea s-ar putea să fie cele mai scumpe căşti recente pe care le-aţi văzut. În eventualitatea unui cadou, pot fi gravate cu numele utilizatorului. Apropo, a fost creat şi un website pentru personalizarea propriei perechi de QC25 înainte de achiziţie.

bose-qc25-color-640x328

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: