Bose isi actualizeaza produsele: lanseaza o boxa cu AirPlay

Bose isi actualizeaza produsele: lanseaza o boxa cu AirPlay

Compania Bose nu este una dintre cele mai obisnuite, in parte si din cauza preturilor produselor sale care nu sunt accesibile pentru foarte multi consumatori.

Bose AirPlay

SoundLink Air este cea mai noua boxa a celor de la Bose, cu toate ca boxa nu este neaparat cel mai potrivit cuvant. Cuvantul Air din titilul produsului face referire la tehnologia AirPlay a celor de la Apple si descrie primul produs al companiei ce imbratiseaza aceasta tehnologie de comunicatii fara fir. Se conecteaza de minune la orice iPad, iPhone sau iPod Touch prin AirPlay fara a neglija posibilitatea conectarii la orice alt player prin intermediul unui cablu cu conectori stereo de 3,5mm. Exista si telecomanda infrarosu pentru a controla cateva elemente ale experientei de redare.

Un alt gadget anuntat azi poarta numele de Soundlink Bluetooth si este o boxa portabila mai veche ajunsa la o generatie noua. Dupa cum ii zice si numele, aceasta din urma foloseste Bluetooth pentru a reda muzica din diverse surse. In specificatii, upgrade-ul fata de generatia trecuta se reflecta intr-o redare imbunatatita a intregului spectru de frecvente audio fara a schimba dimensiunile fizice ale produsului.

Ca disponibilitate, SoundLink Air ar trebui sa aiba un pret de aproximativ 350 dolari, in timp ce contra sumei de 90 dolari ar trebui sa poata fi achizitionata si o baterie reincarcabila pentru ea. Soundlink Bluetooth va fi un pic mai ieftina la 300 dolari, insa va exista si o versiune premum a produslui la 350 dolari care incorporeaza o margine cromata si un spate acoperite cu piele. Ramane acum sa gasiti un dealer local de unde sa le cumparati sau un prieten care sa va aduca unul din occident.

Citește și: