Primul update Windows 8.1 major, detaliat într-un clip video

Primul update Windows 8.1 major, detaliat într-un clip video

Pentru că prea puţini dintre noi au curaj să-şi instaleze o versiune beta a unui sistem de operare, clipul de mai jos ne detalizează .

Windows-8-1-update-1-leak

Aceasta nu este prima dată când auzim de un update Windows 8.1 important. Mai mult decât atât, chiar ieri anunţam că o versiune aproape finală a ceea ce pare a fi primul service pack pentru cel mai recent sistem de operare ieşit din Redmond.

Deoarece se pare că vor fi introduse multe funcţii noi în acest update Windows 8.1, mai ales detalii de interfaţă menite să faciliteze interacţiunea cu mouse-ul, interesul din partea publicului şi al presei de specialitate este foarte mare. Cu toţii ştim că Windows 8 şi Windows 8.1 nu sunt sisteme de operare perfecte, motiv pentru care utilizatorii acestor platforme aşteaptă cu entuziasm câteva soluţii la probleme din partea Microsoft.

Până pe 11 martie, când sunt mari şanse ca acest pachet de funcţii să fie distribuit în mod oficial utilizatorilor Windows 8.1, @bav0, un utilizator de YouTube a creat clipul de mai jos. Acesta detaliază într-un mod foarte clar modificările cele mai importante pe care le vom vedea cu toţii în câteva săptămâni. Aparent, sursa clipului este chiar versiunea scăpată pe torrent zilele trecute.

Printre schimbările introduse cu această ocazie se numără un meniu contextual pentru aplicaţiile din meniul Start. Prin intermediul acestuia din urmă puteţi redimensiona icoane, le puteţi elimina din respectivul meniu sau le puteţi ancora de taskbar. În plus, implicit, noua versiunea de Windows va intra direct în modul desktop. Dacă ardeţi de curiozitate cu privire la acest update Windows 8.1, rezervaţi-vă patru minute şi faceţi un click pe play:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: