Sony are un nou PlayStation 4 în cinstea lansării Dragon Quest Heroes

Sony are un nou PlayStation 4 în cinstea lansării Dragon Quest Heroes

Cei de la au decis să lanseze o nouă variantă a consolei PlayStation 4, iar toată schimbarea e în design.

ps4-slime

În imaginea de mai sus este cea mai recentă versiune a consolei . Este vorba de o ediţie specială, care se rezumă la câteva schimbări de design.

Această variantă, pe lângă faptul că face tranziţia de la clasicul negru la un strat de argintiu atât pe consolă, cât şi pe controller, include şi „un pumn de noroi“. Poartă numele de Dragon Quest Metallic Slime Edition şi, în mod evident, a fost anunţată pentru a celebra lansarea noului joc Dragon Quest Heroes. Partea bună este că respectiva mâzgă, care tronează pe mijlocul consolei, este detaşabilă. În mod obişnuit, ea se ancorează în porturile USB pe care le şi protejează de la praf şi alte surse de mizerie. Dacă vreţi să accesaţi respectivele porturi, pentru a vă încărca controller-ul de exemplu, trebuie să o daţi la o parte.

Mâzgă de pe consolă ar putea să-i confere unicitate, dar nu cred că-i vor aprecia prea mulţi utilitatea. În rest, la interior este vorba de exact acelaşi PS4 pe care îl cunoaşteţi. În ceea ce priveşte lansarea efectivă, Sony PlayStation 4 Dragon Quest Metallic Slime Edition va putea fi cumpărată efectiv abia de vara viitoare. Nu se ştie încă dacă această versiune va beneficia de disponibilitate globală sau va putea fi cumpărată doar din Japonia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: