Primele secvenţe de gameplay din Game of Thrones apar într-un trailer oficial [VIDEO]

Mai sunt doar câteva zile până la , contextul perfect pentru a ne delecta cu un nou trailer compus din secvenţe de gameplay.

game-of-thrones-iron-and-ice

Primul joc inspirat din cărţile lui George R.R. Martin va purta numele de şi va fi creat de Telltale Games, acelaşi studio care în trecut a creat The Walking Dead. Jocul va fi episodic şi va include şase părţi interconectate lansate la distanţă de câteva săptămâni sau luni.

Prima parte va purta numele de Iron from Ice şi ar trebui să ajungă la utilizatori începând de astăzi, 2 decembrie. Urmând ca pe 4 decembrie şi posesorii de iDevice-uri să aibă parte de aceeaşi experienţă. Ca dispozitive compatibile, ar trebui să vă puteţi juca Game of Thrones pe aproape orice, de la PC sau Mac şi PlayStation 3 / PlayStation 4 până la Xbox 360 / Xbox One. Până la sfârşitul lunii, posesorii de smartphone-uri şi tablete cu Android ar trebui şi ei să pună mâna pe acelaşi titlu.

Povestea din adaptarea episodică a celor de la Telltale Games va începe la finalul sezonului trei, care a fost în urmă cu câteva luni la televizor şi se va încheia înaintea începerii celui de al cincilea sezon. Jucători vor putea experimenta lumea din popularul serial HBO prin intermediul unuia din cinci membri al clanului Forrester, mai puţin cunoscut. Nu va lipsi însă interacţiunea cu personaje mai mult sau mai puţin dragi interpretate de aceeaşi actori ca la TV, Tyrion şi Cersei Lannister.

Alexandru Puiu
13:08 02.12.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video