18 nov. 2014 | 08:58

Primele imagini din jocul Game of Thrones arată foarte convingător

ACTUALITATE
Primele imagini din jocul Game of Thrones arată foarte convingător

După mai multe săptămâni de zvonuri pe marginea jocului , abia acum vedem primele capturi de ecran in-game.

game-of-thrones-telltale-games

După ce au făcut valuri cu seria de jocuri The Walking Dead, cei de la Telltale Games şi-au orientat atenţia către o altă epopee ce se desfăşoară pe micile noastre ecrane. Este vorba de Game of Thrones, cel mai popular serial de la HBO şi .

telltale-game-of-thrones-1

În ultimele luni, tot mai multe informaţii au început să circule pe internet desprinse din acest Game of Thrones, dar în continuare există multe semne de întrebare legate de povestea ce va fi înfăţişată în joc şi de nivelul de grafică de care se vor putea bucura utilizatorii.

telltale-game-of-thrones-5

Primul episod va purta numele de Iron from Ice şi este construit în jurul Casei Forrester, o familie destul de necunoscută pentru cei care au experimentat Game of Thrones doar la TV. Vor fi incluse cinci caractere principale cu misiuni dedicate pentru fiecare. Unele dintre ele se vor orienta către King’s Landing, în timp ce altele vor merge la Zid cu scopul de a salva familia Forrester de la dispariţie.

telltale-game-of-thrones-6

Deşi respectivele personaje nu vor fi centrale în povestea jocului, e bine de ştiut că vom putea vedea în joc caractere precum Tyrion Lannister şi Cersei Lannister. Acţiunile acestora din urmă ne vor ajuta să ne dăm seama că scenariul creaţiei Telltale Games se petrece undeva între sezoanele trei şi cinci ale serialului de la HBO.

telltale-game-of-thrones-2

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele