Primele detalii despre Street Fighter V au ajuns online

Primele detalii despre Street Fighter V au ajuns online

Deşi trailerul cu primele informații a fost retras de pe majoritatea website-urilor, avem, totuşi, detalii referitoare la

street fighter 4 sf4

Fanii jocurilor beat’em up au aşteptat cu entuziasm frânturi de informaţii referitoare la următorul joc din . Deşi a durat mai mult decât s-ar fi aşteptat cineva, printr-un trailer scăpat pe internet şi retras puțin mai târziu, Capcom a confirmat neoficial mai multe informaţii referitoare la Street Fighter 5.

Chiar dacă volumul de detalii desprinse din respectivul teaser nu este foarte mare, un lucru este sigur, cel puţin în primele luni după lansare, acest joc va fi disponibil exclusiv pe PlayStation 4 şi PC. Cu alte cuvinte, consolele Microsoft şi Nintendo sunt eliminate din start din ecuaţie. Mulţi sunt de părere că SF5 ar putea sosi până la finalul lui 2015 pe Xbox One, dar până când această informaţie nu va fi confirmată oficial, este un aspect pe care trebuie să-l aveţi în vedere dacă vă cumpăraţi o consolă next-gen de sărbători.

În trecut, chiar dacă seria Street Fighter a depăşit recorduri de popularitate pe orice platformă pe care şi-a anunţat disponibilitatea, creatorii săi au ţinut morţiş ca jocul să fie oferit şi sub formă de cabine arcade. În cazul noului Street Fighter 5 nu au fost făcute publice particularităţi vizavi de lansarea în acest format, dar este puţin probabil ca cei care ca-şi doresc o experienţă arcade desprinsă din anii ‘80 cu detalii grafice la nivel de 2015.

Citește și: