Street Fighter V se află într-un stadiu incipient de dezvoltare

Street Fighter V se află într-un stadiu incipient de dezvoltare

După o lungă serie de zvonuri legată de amânări succesive ale titlului Street Fighter V, Capcom a anunțat oficial faptul că acesta se află în dezvoltare.

Street Fighter V

Street Fighter V este anunțat ca fiind în stadiu incipient de dezvoltare, și chiar dacă va mai dura ceva până când își vor face apariție atât trailerele cât și anunțul despre data oficială de lansare, măcar știm un lucru, este în lucru. Acestea au fost spuse de către Yoshinori Ono de la Capcom, pe Twitter, cu scopul de a infirma zvonurile că va fi un joc de tipul ”pay to win”. Pentru cei care nu sunt familiari cu acest tip de joc, este genul de titlu care avantajează jucătorii care achiziționează diferite elemente ca arme, armuri, skill-uri și așa mai departe, în detrimentul celor care nu investesc financiar.

Această modalitate este destul de nedreaptă pentru cei care nu au atât de mulți bani de cheltuit și ne putem imagina doar discuțiile pe care le-ar putea cauza adoptarea acestei metode, în comunitatea Street Fighter. Jocul este totuși unul competitiv și doar pentru că un jucător are mai multe fonduri la dispoziție, nu înseamnă că ar trebui să dețină un avantaj.

Ono a continuat cu un alt tweet, care menționează faptul că jocul este doar în stadiul de dezvoltare, și că va oferi mai multe informații în viitor. Ultima dată când s-a vorbit de acest joc, se stipula o dată de lansare destul de îndepărtată, undeva în 2018, însă sperăm că nu trebuie să așteptăm chiar atât de mult pentru ca el să fie gata.

Citește și: