Preview LG G Pro 2 – MWC 2014

Preview LG G Pro 2 - MWC 2014

LG G Pro 2 este răspunsul producătorului la Samsung Galaxy Note 3, a fost lansat astăzi în cadrul unui eveniment privat la Barcelona. Iată, venim și cu un preview LG G Pro 2.

Review LG G Pro 2
Review LG G Pro 2

LG G Pro 2 este momentan cel mai performant smartphone/phablet al producătorului și vine cu o mulțime de funcții noi, precum și cu o configurație pe măsură. Acesta dispune de același procesor performant Qualcomm Snapdragon 800 cu 4 nuclee și cu o frecvență de 2.26 GHz, un ecran IPS cu o diagonală de 5.9 inci și cu rezoluție FullHD și 32 sau 16 GB de stocare internă. De asemenea are și slot pentru cardurile microSD suportând până la 64 GB în format SDXC.

Camera este de 13 megapixeli cu stabilizare optică și este capabilă de filmare FullHD și chiar 4K. O funcție interesantă la camera noului LG G Pro 2 este Magic Focus ce permite ajustarea focalizării pe o anumită zonă a imaginii, după ce poza a fost făcută.

Sistemul de operare este desigur ultima versiune de Android, 4.4 KitKat. Vine în variantă LTE și, dacă vă uitați atent la imagini, în partea de sus dispune de o antenă pentru TV DVBT. Antena se regăsește desigur doar în echiparea modelului care se vinde în Coreea.

Funcția Dual Browser permite folosirea a două aplicații pe ecran în același timp, dimensiunea acestora fiind flexibilă și putând fi selectată de utilizator.

O altă funcție ce ne-a atras atenția în cadrul acestui preview LG G Pro 2 este cea de micșorare a informațiilor afișate pe ecran, pentru utilizarea cu o singură mână. Sunt sigur că mulți dintre utilizatorii cu o înâlțime mai mică de doi metri și cu degetele de o lungime obișnuită o vor aprecia, având în vedere că este destul de dificil de folosit o astfel de diagonală cu o singură mână.

 LG G Pro 2 design

 LG G Pro 2 spate

 LG G Pro 2 MWC 2014

 LG G Pro 2 Carcasa

 LG G Pro 2 baterie

 LG G Pro 2 phablet