11 feb. 2014 | 12:30

Specificații LG G Pro 2 complete, desprinse dintr-un benchmark

ACTUALITATE
Specificații LG G Pro 2 complete, desprinse dintr-un benchmark

Chiar dacă astfel de rezultate trebuie privite cu o anumită reticenţă, nu este exclus ca aceste specificații să fie cele reale.

Lg-g-pro 2

Lansat în 2013, Pro a făcut valuri suficient de mari în piaţă încât gigantul sud coreean a decis să lanseze anul acesta un succesor pentru respectiva creaţie.

G Pro 2 are mari şanse să fie noul vârf de gamă LG, nu de alta, dar o parte din specificaţiile aparatului au fost confirmate chiar de oficialii companiei. Restul specificaţiilor au apărut online, datorită unor rezultate la AnTuTu benchmark.

Iniţial, am aflat că noul smartphone va avea o cameră cu un sistem optic de stabilizare a imaginii cu un nume pretenţios, de genul OIS Plus. Nu a durat mult până s-au confirmat şi celelalte elemente de specificații LG G Pro 2. Aparent, vorbim de un display între 5,9 şi 6 inci cu o rezoluţie nativă Full HD. Partea de procesare va fi asigurată de o combinaţie dintre un Snapdragon 800 MSM8974 quad core tactat la 2,26 GHz şi 3GB de memorie RAM. Spaţiul de stocare va fi de 32GB, în timp ce sistemul de operarare va fi Android 4.4 – KitKat.

În teorie, astfel de detalii pot fi falsificate, nu este deloc imposibil. Interesant este însă că nu mai durează mult până pe 13 februarie, moment în care există toate şansele ca anunţul pentru noul phablet să fie făcut public şi aparatul să ajungă la scurt timp în magazine. Atunci va ieși la iveală și tot ce ține de specificații LG G Pro 2, oficial.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele