01 nov. 2014 | 09:26

Poziţionează-te acum în mijlocul acţiunii prin noul trailer la Call Of Duty [VIDEO]

ACTUALITATE
Poziţionează-te acum în mijlocul acţiunii prin noul trailer la Call Of Duty [VIDEO]

Intitulat Discover Your Power, noul trailer la vă poziţionează în mijlocul acţiuni prin intermediul unei perspective de FPS.

Call of Duty Advanced Warfare

Conceptul de First Person Shooter sau joc cu împuşcături la persoana întâi, vine în prim plan odată cu acest trailer la Call Of Duty Advanced Warfare care s-ar putea să vă impresioneze mai mult decât orice alt clip pe care l-aţi văzut desprins din noul titlul al celor de la Activision.

Mai sunt doar câteva zile până 3 noiembrie. Aceasta este data oficială începând cu care vă veţi putea juca noul Call Of Duty Advanced Warfare pe întreg mapamondul. Singura excepţie de la regulă vor fi americanii, care vor trebui să aştepte o zi în plus, până pe 4 noiembrie. Din acest motiv, dezvoltatorul popularului joc de acţiune face tot posibilul pentru a creşte interesul aferent acestui CoD printr-un nou clip. Scurt metrajul pe care îl puteţi şi voi urmări mai jos combină actori din lumea reală, Emily Ratajkowski şi Taylor Kitsch, cu secvenţe din joc. În acest format, care a necesitat probabil o investiţie foarte mare, vă sunt detaliate din nou abilităţile voastre de jucător, costumul special, puterile futuriste şi tot ceea ce înseamnă ,,soldat avansat” din punctul de vedere al creatorilor.

La doar câteva zile după ce Microsoft a anunţat un pentru Call Of Duty, acest film este cel mai recent episod din manifestările unui buget de marketing foarte generos. Dintr-un punct de vedere, jocul pare o reinventare a unei serii care avea o nevoie acută de aşa ceva. Sunt însă curios dacă rezultatul final nu va avea oare prea multe în comun cu seria de jocuri Crysis datorită puterilor şi costumelor futuriste.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele