Microsoft dezvăluie un nou controller cu tematică de Call Of Duty

Microsoft dezvăluie un nou controller cu tematică de Call Of Duty

Microsoft dezvăluie un nou controller pentru Xbox One, acum cu o tematică și mai îndrăgită, Call Of Duty: Advanced Warfare.

Microsoft-Xbox-One-Call-Of-Duty

Atunci când vine vorba de periferice de gaming există mai mulți producători dintre care poți alefe, și implicit mai multe modele. Mulți dintre acești producători lansează periodic ediții limitate ale acestor periferice și acesta este exact ce a făcut Microsoft cu acest controller de Xbox One Call Of Duty: Advanced Warfare. Chiar dacă mai durează puțin până când jocul va fi lansat poți de acum să deții o serie de elemente inspirate din acest joc. Comparat cu un controller standard de Xbox One varianta ediție limitată costă cu doar 10 dolari mai mult.

De obicei cu aceste periferice vin și o serie de ”goodies” de care pot beneficia doar posesorii acestora, deși în cazul de față nu știm despre ce fel de elemente noi vor primi utilizatorii acestui controller. În mod normal ar putea fi vorba de o armă sau vre-un obiect de îmbrăcăminte pentru personajul principal al jocului, asta ca să te evidențiezi față de coechipierii tăi, și aceștia să știe că deții un periferic ediție limitată. Poate fi vorba și de un nivel nou cum s-a mai întâmplat în alte jocuri. Cert este că arată destul de bine pentru a merita diferența de 10 dolari față de controller-ul clasic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI