Call of Duty Avanced Warfare primeşte cerinţe de sistem şi un trailer de lansare [VIDEO]

Cu aproximativ două săptămâni înainte de lansarea oficială a noului Call Of Duty Advanced Warfare, avem parte de specificaţii oficiale şi un nou trailer.

cod-advanced-warfare

Fără nici un fel de dubiu, noul va reuşi să spulbere aproape orice recorduri de popularitate înregistrate anul acesta de către vreun joc. Franciza funcţionează pe o reţetă care reuşeşte să atragă un număr semnificativ de fani în fiecare an, iar 2014 cu siguranţă nu va fi o excepţie de la regulă. La doar câteva zile după lansarea de pe 4 noiembrie, vor fi făcute  publice un număr de unităţi vândute ce ar trebui să ne aducă aminte de seria GTA.

Pentru că este vorba de un nou titlu ce va fi publicat de Activision, compania americană a decis în urmă cu câteva zile, să facă publice, prin intermediul Steam, specificaţiile complete pentru utilizatorii de PC-uri care vor dori să se joace noul CoD. Este important să aveţi în vedere că acestea sunt specificaţiile minime necesare pentru o sesiune de gaming cu detalii minime. Printre ele se numără un Intel Core i3 tactat la 2,93GHz sau un AMD Phenom II X4 810 tactat la 2,8GHz, 6GB de RAM şi un GeForce GTS 450 cu 1GB de memorie dedicată sau un ATI Radeon HD5870 cu 1GB de memorie video. Lista sistemelor de operare suportate include doar Windows 7 64biţi, Windows 8 64 biţi şi Windows 8.1 64 biţi. Pentru că acesta este trendul instaurat de majoritatea FPS-urilor moderne, spaţiul de stocare necesar este absurd de mare. Veţi avea nevoie de 55 de GB de spaţiu pentru a putea instala jocul pe un desktop sau laptop.

Tot acum a fost lansat pe YouTube un trailer de 90 de secunde intitulat simplu: Launch Trailer. Acesta detaliază mai multe aspecte ale poveştii din joc, dar include şi câteva secvenţe de gameplay. În centrul acţiuni este Jonathan Irons, un răufăcător interpretat cu mare fler de către Kevin Spacey, devenit incredibil de popular în ultimii ani datorită rolului principal din House of Cards.

Acum, aveţi tot ce vă trebuie pentru a mai aştepta liniştiţi câteva zile lansarea noului titlu.

13:09 21.10.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video