Power Sharing – Samsung anunţă un cablu de care ai nevoie

Power Sharing – Samsung anunţă un cablu de care ai nevoie

Power Sharing este o nouă soluţie de la care vă ajută să transferaţi energie electrică între gadgeturile producătorului coreean.

samsung-power-sharing-cable

Trăim într-o perioadă în care tentaţia de a avea din ce în ce mai multe gadgeturi la purtător este foarte mare. indiferent dacă este vorba de un smartphone, o tabletă, un smartwatch sau toate trei. Din păcate, aproape toate trebuie încărcate zilnic. Pentru a rezista o zi departe de priză, în teorie, puteţi folosi o baterie portabilă cu USB. Cei de la Samsung vă propun însă altă soluţie.

Pentru că tot aveţi mai multe gadgeturi cu voi şi de cele mai multe ori sunt create de acelaşi brand, Samsung vrea să vă convingă să achiziţionaţi electrică între ele. Intitulat Power Sharing, momentan, acesta este limitat la a lua curent doar de la un număr limitat de gadgeturi recente ale sud coreenilor, precum Galaxy S5, Galaxy Note 4, Galaxy Avant, Galaxy Alpha şi Galaxy Tab S 8.4 sau Tab S 10.5.

Din fericire, la capătul celălalt al cablului microUSB se poate afla orice alt gadget compatibil cu acest port, indiferent de producător. Cu alte cuvinte, nu contează dacă aveţi o tabletă Galaxy Tab S şi un smartphone HTC One, pe al doilea îl puteţi încărca în deplasare de la primul. Un singur detaliu trebuie să mai aveţi în vedere pentru ca lucrurile să meargă ca unse.

Pe dispozitivul sursă, trebuie să rulaţi o aplicaţie gratuită intitulată Power Sharing. Aceasta vă va permite să limitaţi durata încărcării sau cantitatea de energie transferată. Nu de alta, dar nu v-aţi dori să rămâneţi fără baterie la telefon pentru că v-aţi încărcat smartwatch-ul. Cablul Samsung Power Sharing are un preţ de 20 de dolari şi deja poate fi comandat de pe website-ul companiei.

Deşi acest cablu pare foarte util şi vă face viaţa mai uşoară când sunteţi departe de casă, în realitate nu are deloc la bază o idee originală. La începutul acestui an, la CES, când Huawei şi-a anunţat smartphone-ul Ascend Mate II cu un acumulator inclus de 4050 mAh oferea un cablu similar pentru încărcarea altor dispozitive.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: