Poți fi Pelé cu aplicația sa oficială de Android și iOS

Poți fi Pelé cu aplicația sa oficială de Android și iOS

Legenda sportului Pelé lansează prima și unica aplicație oficială – „Pelé: King of Football”, care vine preinstalată în exclusivitate pe tabletele și tele foanele Vonino, împreună cu un voucher bonus oferit de Vonino.

BEAT PELE - PELE and COSI PRODUCTIONS Bring Fans Closer Than Ever Before to the Action With the Launch of Pele: King of Football

La sfârșitul lunii aprilie, gigantul sportului, Pelé, a lansat prima aplicație de joc pentru mobile și tablete, „Pelé: King of Football”, în cadrul unui eveniment în cel mai mare magazin Apple din New York.

La acest eveniment au participat creatorii  jocului, Cosi Productions, și însuși Pelé, care a luat parte și la un Q&A moderat de către reporterul sportiv Georgie Thompson.

,,Aceasta este o modalitate nouă și foarte distractivă de a fi în legătură cu fanii mei, în special cu generația mai tânără de fani ai fotbalului, care nu au avut niciodată șansa de a mă vedea jucând. Aștept cu nerăbdare să împărtășesc experiențele vieții și ale carierei mele într-un mod interactiv cu utilizatorii acestei aplicații, și să întâlnesc într-o zi câțiva câștigatori norocoși’’, spune Pelé.

,,Am luat dragostea noastră pentru jocuri și sport și le-am combinat pentru a aduce o experiență distractivă, complet nouă pentru jocurile pe mobil – dându-le fanilor unica șansă de a juca împotriva legendei fotbalului, Pelé’’, explică Josh Blitz și Kane Swerner, co-fondatori ai Cosi Productions. „Pelé: King of Football” este primul joc de acest gen care oferă recompense extraordinare în viața reală și o experiență vizuală intensă  – pe care o vedem ca un pas înainte pentru jocurile pe mobil”.

Cu ocazia lansării acestui joc, Vonino promovează concursul “Vonino te trimite la Campionatul Mondial de Fotbal, să-l cunoști pe Pele”.
Regulamentul concursului și informații despre cum se poate câștiga marele premiu se găsesc la adresa din acest link. 

Captivanta  aplicație ,,flick-to-shoot” invită utilizatorii să calce pe urmele lui Pelé, găsindu-și drumul de pe maidanele Braziliei până la grandoarea scenei mondiale. Primul joc biografic de acest gen se găsește preinstalat pe dispozitivele VONINO, dar se poate descărca și gratuit pe orice dispozitiv iOS sau Android. Jocul prezintă jucători virtuali în 3D și oferă oportunitatea de a câștiga premii reale, incluzând bilete la finala Cupei Mondiale din Brazilia și acces la „Seif’’, unde utilizatorii pot viziona clipuri originale cu interviuri în premieră ale legendei fotbalului.

Aplicația oferă premii reale, de la mingi de fotbal la tricouri semnate, bilete la finala Cupei Mondiale 2014, dar și la o întâlnire cu Pele în Brazilia. Pele Blitz permite utilizatorilor să joace cu prietenii și își pot provoca prietenii la competiții și clasamente online din oră în oră.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: