ASUS aduce premiile la Campionatul de Fotbal Robotic 2014

ASUS aduce premiile la Campionatul de Fotbal Robotic 2014

ASUS va aduce premiile pentru câștigătorii și unii dintre susținători la Campionatul de Fotbal Robotic 2014.

ASUS Finala

Patru echipe de programatori se vor întâlni așadar în etapa finală, în holul AN al Rectoratului din cadrul Universității Politehnica din București. Echipele finaliste – Prapadul, Fireless 2.0, 420 Hex și Calculated – au deja experiența unor confruntări pe muchie de cuțit. Limbajul de programare, algoritmii, servomecanismele și modul în care se comportă roboții în teren nu mai reprezintă un secret pentru cei care participă la această competiție.

Fiecare echipă care participă la Campionatul de Fotbal Robotic 2014 este formată din 5 programatori. ASUS le va premia pe cele care se vor clasa pe primele trei locuri, astfel:

  • Locul #1 – 5 tablete ASUS Fonepad 7 (ME175CG)
  • Locul #2 – 5 routere wireless ASUS WL-330N3G
  • Locul #3 – 5 căști ASUS In-Ear HS-101 Black

Spectatorii veniți să urmărească finala campionatului pot câștiga alte două premii ASUS (o tabletă ASUS Fonepad 7 ME175CG și un router wireless ASUS WL-330N3G), prin completarea unui talon special disponibil la fața locului. Intrarea va fi liberă.

Campionatul de fotbal robotoc Politehnica

Campionatul de Fotbal Robotic se desfășoară pe o durată de trei luni, cuprinde 12 ateliere de lucru și 6 sesiuni de coaching. Meciurile se desfășoară după regulamentul FIRA ce vizează competițiile de fotbal robotic pentru clasa mijlocie. Roboții din clasa MiroSot sunt bazați pe platforma Arduino și se vor deplasa în teren cu ajutorul comenzilor wireless și al algoritmilor scriși în C++. Cele două reprize ale unui meci durează câte 5 minute, solicitând din plin motoarele controlate electronic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: