Aplicația Popcorn Time pentru filme piratate ajunge pe iOS, dar jailbreak-ul este necesar

Aplicația Popcorn Time pentru filme piratate ajunge pe iOS, dar jailbreak-ul este necesar

După ce a făcut valuri printre utilizatorii de PC şi Android, , popularul player de filme piratate este acum disponibil pentru iOS.

popcorn-time

prea curând. Player-ul software capabil să vă ajute să vizionaţi filme direct de pe torrent a obţinut în ultimele luni fără probleme statutul de aplicaţie cross-platform. Nu de alta, dar este disponibil pentru descărcare în format de Windows, Mac OS X, Linux, Android şi, de acum înainte, iOS.

În mod evident, cei de la Apple nu ar fi permis niciodată ca o astfel de aplicaţie să-şi găsească loc în App Store. Din acest motiv, singura soluţie pentru a o instala pe dispozitivul vostru este să apelaţi la jailbreak. Astfel, după ce aveţi Cydia pe iPhone sau iPad şi aţi adăugat sursa http://cydia.time4popcorn.eu , veţi putea instala player-ul destul de simplu. Pentru că momentan nu există o soluţie de jailbreak pentru iOS 8, cei care au făcut update la noua variantă a sistemului de operare ieşit din Cupertino nu se pot bucura de player-ul de filme.

Cei care se află în continuare la iOS 7.1.2 pot în schimb, fără nici un fel de dificultate, să profite de Popcorn Time. Momentan, versiunea de iOS se află în beta, dar ar trebui să funcţioneze fără probleme. În viitor va include şi un modul de VPN, împreună cu suport pentru streaming prin Chromecast şi AirPlay. În mod evident, acest player este o sursă exclusivă de conţinut piratat, un aspect pe care ar fi bine să-l aveţi în vedere dacă vreţi să începeţi să-l folosiţi. Mai multe detalii despre această versiune şi codul sursă pentru fiecare variantă găsiţi pe time4popcorn.eu.

Citește și: