Popcorn Time – popularul player de filme piratate ajunge pe Android

Popcorn Time - popularul player de filme piratate ajunge pe Android

După o lungă perioadă în care a fost disponibil doar pentru posesorii de PC-uri, poate fi acum instalat şi pe Android.

lansarea popcorn time android

Este aproape imposibil ca o singură entitate să oprească pirateria online, iar Popcorn Time este cel mai bun exponent pentru această situaţie.

La prima vedere, este . În realitate, este o fereastră virtuală către o bază de date imensă cu cele mai populare filme din toate timpurile. În plus, cele mai multe dintre ele pot fi vizionate şi cu subtitrare în limba română. Dacă aţi experimentat vreodată Netflix, SeeNow sau Voyo, Popcorn Time face ceva similar doar că într-un mod gratuit și nu chiar legal.

Având în vedere că toată partea de dezvoltare a aplicaţiilor client este open source, era doar o chestiune de timp până când cineva lansa acest program pentru şi mai multe platforme. Astfel s-a ajuns zilele trecute la Android. Deşi aplicaţia a fost respinsă în Google Play pentru încălcarea drepturilor de autor, apk-ul poate fi descărcat şi instalat fără probleme de la adresa www.time4popcorn.eu.

Popcorn Time rulează pe orice dispozitiv cu o versiune de Android mai recentă sau egală cu 4.2 Jelly Bean. Interfaţa este una foarte similară cu cea pe care o întâlniţi în versiunile de Popcorn Time pentru Windows, Linux sau OS X. Fără restricţii, vă oferă acces la întreaga librărie de filme piratate, ,,piratate” fiind cuvântul cheie în această afirmaţie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: