YouTube Mix pe Android – generator de playlist-uri

YouTube Mix pe Android - generator de playlist-uri

O nouă funcţie integrată recent în varianta de desktop a , intitulată YouTube Mix, va fi disponibilă pentru utilizatorii Android.

Google YouTube Mix Android app update

Deşi încorporează o bază de date incomensurabilă de clipuri, YouTube, până de curând, venea cu o mare problemă. Dacă nu cumva cineva a avut răbdare să creeze un playlist cu muzica voastră preferată care să apară la căutare, eraţi obligaţi să căutaţi manual fiecare clip pe care urma să-l urmăriţi. Soluţia a venit sub forma un algoritm automat care generează liste cu clipurile cele mai populare ale artiştilor pe care îi căutaţi.

Deşi funcţia descrisă mai sus este disponibilă celor care folosesc YouTube pe desktop de ceva timp, prin-un update va putea fi folosită şi de posesorii de terminale cu Android. În prima etapă, YouTube Mix va funcţiona doar pentru o parte dintre artiştii ale căror clipuri le puteţi vedea pe platforma celor de la Google. La prima vedere, se pare că sunt favorizaţi artiştii cu canale VEVO, chiar dacă algoritmul de generare a playlist-urilor foloseşte şi clipuri care nu sunt oficiale.

Printre rezultate la căutare, o astfel de listă de melodii este listată prima şi va fi însoţită de tag-ul Mix. Printr-un singur click, melodiile incluse vor fi redate automat, una după alta, fără întrerupere. Pentru îmbunătăţirea experienţei de audiţie, sunt incluse şi butoane pentru derulare rapidă, înainte şi înapoi, cât şi butoane pentru saltul peste anumite melodii.

Având în vedere că această funcţie trebuie introdusă la nivelul serverului şi nu ţine neapărat de aplicaţie, aşteptaţi-vă să o vedeţi disponibilă în orice moment.

Citește și: