09 sept. 2014 | 08:30

HomeTube ţine copiii departe de videoclipurile nepotrivite de pe YouTube

ACTUALITATE
HomeTube ţine copiii departe de videoclipurile nepotrivite de pe YouTube

O nouă aplicaţie cu numele de HomeTube este ideală pentru părinţii care îşi lasă copii nesupravegheaţi pe

hometube alternativa youtube android

În proporţie de 99%, nu există pornografie pe . Din păcate, există multe alte tipuri de clipuri care nu sunt potrivite pentru cei mai mici dintre noi. Indiferent dacă este vorba de filme cu violenţă, rasism, agresivitate verbală şi multe alte variaţii pe aceeaşi temă.

În altă ordine de idei însă, pentru că YouTube este o fântână fără fund de desene animate şi alte clipuri amuzante, ar fi păcat să nu vă puteţi lăsa copii nesupravegheaţi pentru ca aceştia să exploreze în voie. Soluţia la problemă poartă numele de HomeTube. Această aplicaţie compilează toate clipurile de pe YouTube dedicate copiilor şi elimină efectiv din motorul de căutare din spate filmele cu conţinut nepotrivit.

Citește și: Google Chromecast – Între YouTube și TV stă un gadget mic și foarte util [REVIEW]

Deşi la prima vedere este vorba de o simplă aplicaţie pe care copilul vostru poate să o evite pentru a accesa YouTube.com printr-un browser sau printr-o aplicaţie dedicată, realitatea nu este atât de simplă. Chris Lacy, dezvoltatorul programului îl oferă atât sub formă de aplicaţie standalone cât şi sub formă de launcher de Android. Acesta din urmă este un mod de funcţionare care nu mai permite celor mici să sară dintr-o aplicaţie în alta.

Există totuşi un minus. HomeTube listează toate clipurile care au fost bifate de uploaderi ca fiind potrivite pentru copii, dacă aceştia din urmă au minţit la listarea unui clip, este foarte probabil să mai scape şi câteva nepotrivite. Dacă sunteţi tentaţi să vedeţi despre ce este vorba, accesaţi acest link de Google Play.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele