Playtech TV – ce trebuie să știi despre iPhone 6 și iPhone 6 Plus [VIDEO]

Playtech TV – ce trebuie să știi despre iPhone 6 și iPhone 6 Plus [VIDEO]

La Playtech de la Focus de pe Prima TV, Lucian Popescu și Vlad Andriescu au dezbătut iPhone 6 și iPhone 6 Plus.

iPhone 6 si iPhone 6 plus

Noile iPhone-uri s-au lansat în urmă cu trei săptămâni și au ajuns și în studioul nostru.  iPhone 6 și iPhone 6 Plus au ecrane de 4,7 inch, respectiv 5,5 inch. Telefoanele sunt acoperite cu o sticlă întărită cu ioni. Display-urile au rezoluții de 1.334×750 pixeli și 1.920×1.080 de pixeli (adică full HD). Ecranele sunt încadrate în carcase din aluminiu cu grosimi de 6,8 mm, respectiv 7,1 mm. Spre comparație, iPhone 5s are o grosime de 7,6 mm.

iPhone 6 și iPhone 6 Plus vin cu noul procesor A8, construit pe arhitectură de 64 de biți, dar care este cu 13% mai mic decât cel de anul trecut. Procesorul este cu până la 25% mai rapid, iar puterea grafică a fost crescută cu 50%.

Noile iPhone 6 sunt dotate cu camere de 8 megapixeli și blițuri duale. Pixelii au 1,5 microni, adică sunt mai mari și captează mai multă lumină. Mai mult, noile camere sunt dotate cu o tehnologie numită ”focus pixels” care vor permite focalizarea instantă, de două ori mai rapidă decât în cazul iPhone 5S, prin detecție de fază. Practic, camera ia în calcul distanța la care se află subiectul fotografiat și autofocusul este mai rapid.

Nu pierde emisiunea PLAYTECH

Emisiunea PLAYTECH debutează duminica aceasta, la 10.30, la Prima TV. Cei care o urmăresc, au ocazia să câștige un iPhone 6 Plus.

De asemenea, PLAYTECH îmbină entertainmentul cu informațiile despre cele mai noi gadgeturi și cele mai tari aplicații, așa că surprizele nu se termină aici.

Invitați speciali ai acestei ediții sunt Micutzu (Cosmin Nedelcu) și Gogoașe (Constantin Zamfirescu)!

Venim și cu ponturi utile de aplicații pentru aceia dintre voi care aveți copii / frați / veri la gimnaziu.

Vreți să revenim la concurs? Puțină răbdare! Aflați detaliile în emisiunea PLAYTECH, duminică, la 10.30, la Prima TV!

 

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: