Emisiunea PLAYTECH debutează la Prima TV, duminică, la 10:20

Site-ul vostru preferat de tech …:) pășește într-o nouă dimensiune! Începând din data de 28 septembrie, în fiecare duminică, de la 10:20, vă invităm să descoperiți emisiunea PLAYTECH. 

Playtech 10 -20 emisiune Prima TV

Emisiunea PLAYTECH va fi moderată de Lucian Popescu și va veni cu o mulțime subiecte interesante, teste inedite, chiar și vedete și, bineînțeles, știri care nu trebuie ratate.

Este o emisiune în care informarea și entertainment-ul se vor îmbina spectaculos, iar prima emisiune va veni și cu un mega concurs un iPhone 6 Plus în cutie!

În prima ediție a emisiunii, Lucian Popescu și experții Playtech.ro vă fac cunoștință cu cele mai noi smartphone-uri de la Apple, iPhone 6 și iPhone 6 Plus.

Venim și cu ponturi utile de aplicații pentru aceia dintre voi care aveți copii / frați / veri la gimnaziu.

Ce mai facem în prima ediție PLAYTECH TV? Ne întâlnim cu „trăsnitul” Constantin Zamfirescu (cunoscut și sub poreclele Zamzu sau Gogoașe), care ne arată îndeletnicirile lui. Și nu sunt deloc de ici de colo, și-a transformat locuința într-un studio foto și ne explică și cum se poate face asta!

Mai vreți ceva? Micutzu (Cosmin Nedelcu) și Lucian Popescu vor verifica „pe bune” cât de rezistente sunt, de fapt, telefoanele rezistente la apă.

Vreți să revenim la concurs? Puțină răbdare! Aflați detaliile în emisiunea PLAYTECH, duminică, la 10:20, la Prima TV!

Așteptăm părerile voastre pe site-ul playtech.ro și pe pagina noastră de Facebook. Vizionare plăcută!

17:57 25.09.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video