PlayStation TV vine în Europa: ce trebuie să știți despre acest gadget Sony

PlayStation TV vine în Europa: ce trebuie să știți despre acest gadget Sony

PlayStation TV sau este o micro consolă de gaming de la Sony, care are mari şanse să vă tenteze prin dimensiuni şi utilitate.

playstation-tv-PS Vita TV

s-a lansat oficial de mult timp. Japonezii se pot juca cu un astfel de gadget încă de la finele lui 2013. Pentru că din 14 noiembrie va fi disponibil şi Europa însă, merită să aveţi în vedere utilitatea exactă a acestei micro-console.

În primul rând, vorbim de o consolă de gaming cu care puteţi interacţiona folosind un controller de PS3 sau PS4, DualShock 3 sau DualShock 4. Colecţia de titluri disponibile include majoritatea jocurilor de PS Vita, câteva de PS One şi câteva exclusive. Va costa doar 100 de euro, dar, la bază, va avea o performanţă similară cu cea a unui PS3. Un alt scenariu în care se justifică să achiziţionaţi un PS Vita TV implică să aveţi deja în casă un PlayStation 4.

Astfel, merită să aveţi în vedere că puteţi folosi micro-consola ca o unealtă de streaming prin care vă puteţi juca pe un al doilea TV din casă jocuri de PS4. În plus, în viitorul apropiat, veţi avea acces şi la o librărie stufoasă de jocuri de PlayStation 3 prin intermediul serviciului de streaming PlayStation Now, care momentan este disponibil doar în beta limitat, dar în aproximativ un an ar trebui să poată fi accesat de pe întregul mapamond.

Descoperă și: Sony Xperia Z3 și Z3 Compact apar în noi imagini

Ca o ofertă specială pentru cei care vor cumpăra consola în sistem PAL, Sony va include în pachet trei jocuri de care s-ar putea să fi auzit deja: Worms Revolution Extreme, Velocity Ultra şi OlliOlli.

Pe 14 noiembrie 2013, consola din imaginea de mai sus putea fi achiziţionată în Japonia. Chiar dacă a durat 12 luni pentru ca PS VITA TV să ajungă şi la noi, raportul preţ performanţă foarte bun s-ar putea să vă încânte suficient încât să o puneţi pe lista de cadouri pentur Crăciun.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: