Sony anunță PlayStation TV și pentru Europa

Sony anunță PlayStation TV și pentru Europa

Un dispozitiv interesant care a fost lansat în 2013 sub numele de Sony Play Station Vita TV, își va face drum și spre Europa în cursul acestui an.

Sony Play Station TV

Unul din aspectele unice ale lui Nintendo Wii U este faptul că GamePad-ul poate fi folosit ca ecran secundar pe care gamerii îl pot folosi să se joace oriunde în casă, cum ar fi de exemplu în baie, unde știm cu toții că ne petrecem din ce în ce mai mult timp. Sony Play Station Vita TV este un dispozitiv ce permite o funcționalitate similară pentru posesorii de PS Vita și de PS4. Acesta va fi disponibil în curând și pentru Europa, iar, după spusele producătorului va avea un preț aproximativ de 99 Euro. Nu se cunoaște încă o dată exactă când îl vom putea achiziționa, însă știm că va avea același chipset și aceleași caracteristici ca produsul de anul trecut.

Ne așteptăm să vină cu 1 GB spațiu de stocare, cu porturi de Ethernet și USB și să suporte conectivitate WiFi și cardurile de PS Vita. Astfel, gamerii care dețin și un PS4 vor putea continua jocul în orice locație din casă, la care există desigur acces la PS Vita TV. Mulțumită conectivității HDMI a dispozitivului se pot viziona de asemenea și filme pe televizor, de pe PS Vita sau, se presupune că și de pe smartphone. Această ultimă informație nu este sigură, așa că până la lansarea oficială trebuie luată cu o mică rezervare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: