Philips I908 va fi cel mai subţire smartphone din lume

Philips I908 va fi cel mai subţire smartphone din lume

Deşi nu vedem prea des la prietenii noştrii, compania olandeză ar putea să genereze mult buzz prin intermediul noului model. 

philips-i908 cel mai subtire

Indiferent cât vor evolua procesoarele şi cipurile grafice din smartphone-uri, pentru a integra un volum de performanţă sporit, foarte mulţi dintre noi îşi vor cumpăra în continuare gadgeturi pe baza unor superlative absolute. În definitiv, nimic nu se compară cu momentul în care te lauzi spunând că ai cel mai subţire smartphone din lume, cu cea mai subţire ramă şi un display cu cea mai mare rezoluţie.

Plecând de la aceste principii de marketing, cei de la se pare că vor să intre şi ei în competiţia pentru cel mai subţire smartphone cu un nou model. Deşi nu avem încă detalii clare legate de performanţa atinsă, la capitolul design, de Philips I908, din imaginea de promovare de mai sus putem trage concluzia că producătorii săi s-au străduit mult să-l facă atât de firav. Dacă vă întrebaţi ce prag trebuie să depăşească gigantul finlandez pentru obţinerea titlului de „cel mai subţire“, răspunsul este simplu. Recordul actual este de 5,5 milimetri grosime şi este atins de Gionee Elife S5.5. O variantă a respectivului aparat o găsiţi şi în România, sub forma Allview X2 Soul.

Ca specificaţii hardware, noul I908 va fi construit în jurul unui octa core de la Mediatek, MT6592 tactat la 1,7GHz. Va avea un display full HD de 5 inci, 2GB RAM şi o cameră principală de 13 megapixeli. Mai multe detalii despre acest gadget, inclusiv un preţ oficial şi o dată de lansare, vom afla în câteva săptămâni.

Citește și: