Philips 272G5DYEB dispune acum de Nvidia G-Sync

Philips 272G5DYEB dispune acum de Nvidia G-Sync

Noul monitorul de gaming Philips 272G5DYEB cu diagonală de 27 inci dispune acum de tehnologia Nvidia G-Sync.

Philips272G5_2

Noul monitor Philips dispune de NVIDIA G-SYNC, o tehnologie ce oferă o performanţă foarte bună. Noua tehnologie sincronizează rata de refresh a ecranului cu GPU-ul computerului şi elimină astfel efectul “screen tearing”, minimalizând efectul de lag.

Pentru a oferi o rată de răspuns ultra rapidă şi o calitate ridicată a imaginilor cu ajutorul G-SYNC, monitorul Philips oferă o rată de refresh de 144 Hz cu un timp de răspuns de 1ms pentru acţiuni rapide, o luminozitate de 300 cd/cm2 şi un raport de contrast de 1000:1, afişând până la 16.7 milioane de culori. Monitorul poate fi montat pe perete, iar înălţimea sa poate fi ajustată.

“Acest monitor de gaming de 27 de inci este partenerul perfect pentru un gamer dedicat. Tehnologia G-SYNC aduce progrese vizibile performanţei display-ului, oferindu-i un avantaj competitiv major”, declară Arabela Umbră, sales manager în cadrul MMD.

Conectivitatea se poate face doar prin intermediul unui cablu DisplayPort de care să sperăm că vom da atunci când deschidem pachetul monitorului. Folosirea acestui cablu este necesară pentru obținerea vitezei suficiente de transfer, și pentru ca tehnologia Nvidia G-Sync să funcționeze. Mai toate plăcile grafice din ultimii doi ani dispun de conectori DisplayPort pe acestea, așadar compatibilitatea nu va fi o problemă.

Philips 272G5_3