Philips S308, un smartphone accesibil, disponibil în România

Philips S308, un smartphone accesibil, disponibil în România

China Electronics Corporation lansează în România primul smartphone Philips din gama S – modelul S308, se arată într-un comunicat remis Playtech.

philips s308

Telefonul este disponibil în oferta COSMOTE România, dar poate fi achiziţionat şi de pe eMag sau de la alţi retaileri specializaţi.

Philips S308 este un smartphone low-end, echipat cu un display de 4 inch TFT, cu touchscreen capacitiv şi rezoluţie de 800 x 480 dpi. Telefonul are sistem de operare Android 4.2 Jelly Bean şi un procesor dual-core de la Mediatek, tactat la 1.2 Ghz. Philips S308 dispune de conectivitate precum WI-FI, Bluetooth, USB, GPRS, EDGE şi GPS.

Philips S308 are încorporată o cameră de 5 megapixeli, cu blitz şi o cameră frontală de 0,3 megapixeli. De asemenea, smartphone-ul are un slot MicroSD pentru carduri cu o capacitate de până la 32 de GB.

“Cu Philips S308 deschidem seria lansărilor de smartphone-uri din gama S, modele care ies în evidenţă prin preţul foarte accesibil şi prin design”, spune Radu Ionescu, reprezentant distribuţie telefoane mobile Philips.
philips s3081

 

 

Citește și:
Etichete: