Pebble devine din nou relevant printr-o actualizare software

Pebble devine din nou relevant printr-o actualizare software

Printr-un nou update adus popularului smartwatch, a învăţat să interacţioneze cu notificările specifice dispozitivelor Android Wear.

pebble-2-3

De când cu explozia de ceasuri inteligente pe platformă Android Wear şi creşterea numărului celor care aşteaptă un Apple Watch, mulţi ar fi tentaţi să creadă că Pebble a murit. O dovadă a faptului că o platformă versatilă şi un grup de dezvoltatori entuziaşti face minuni a venit zilele trecute printr- adus unuia dintre primele smartwatch-uri.

Cei care au o fascinaţie pentru notificările constante cu care trebuie să interacţioneze atunci când sunt utilizatori de Android Wear, vor fi bucuroşi să afle că pot avea aproape aceleaşi funcționalități fără compromisul enorm de autonomie aferent unui display color. Nu de alta, dar Pebble foloseşte un ecran cu cerneală electronică, iar prin intermediul celei mai recente actualizări aduse aplicaţiei de Android face o treabă foarte bună în a vă aduce aceleaşi notificări în prim plan precum un Moto 360, de exemplu. În plus, nu doar veţi vedea mesajele trimise cu o preponderenţă impresionantă de către smartphone-ul vostru, dar le veţi putea şi anula, amâna sau executa.

Partea cea mai bună a acestui anunţ este că nu implică nici un fel de efort din partea dezvoltatorilor de aplicaţii compatibile cu Android Wear cu scopul de a le actualiza pentru Pebble. Smartwatch-ul din imaginea de mai sus, prin aplicaţia aferentă, se ancorează în sistemul de operare creat de Google şi preia fiecare notificare sau mesaj care în mod uzual ar fi fost dedicat unui ceas de tipul LG G Watch R. Momentan, funcţia descrisă mai sus se află în beta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: