Noul update la Pebble este o încântare pentru posesorii de iDevice-uri

Noul update la Pebble este o încântare pentru posesorii de iDevice-uri

Deşii nu s-a plâns nimeni că ar avea prea puţine funcţii, Smartwatch-ul  benenficiează în această perioadă de un update ce aduce câteva noutăţi. 

Smartwatch Pebble IOS update

Considerat de mulţi ca fiind unul dintre primele smartwatch-uri care a declanşat revoluţia acestei clase de aparate, nu pare să se diminueze prea curând. Acest fapt se datorează în parte şi creatorilor care fac eforturi să lanseze actualizări regulate.

Dacă până acum eraţi forţaţi să vă închideţi complet ceasul inteligent în momentul în care nu mai vroiaţi să fiţi deranjaţi de un amalgam de notificări provenite de la telefon, PebbleOS 1.14 remediează problema într-un mod elegant. Similar cu funcţia omonimă de pe iOS, acum puteţi activa pe smartwatch un mod Do Not Disturb pentru o perioadă de timp predefinită.

Aplicaţia pentru alarme de pe Pebble este de asemenea reinventată. Utilizatorii acum nu mai sunt limitaţi la o singură alarmă. Pot crea mai multe, pot activa sau dezactiva ocazional o parte dintre ele sau le pot edita. In plus, puteţi foarte uşor să daţi Snooze Alarm. În ceea ce priveşte managementul notificărilor, de acum va fi mult mai simplu să alternaţi trei moduri de funcţionare: Notificări activate, Doar pe telefon, Notificări dezactivate.

Un mic avantaj pentru utilizatorii de iDevice-uri constă în conexiuni mult mai rapide între smartwatch şi smartphone. În loc de un minut, în momentul în care aţi scos telefonul din mod avion, de exemplu, aproape instant, Pebble îl va vedea disponibil şi va reface conexiunea anterioară.

Având în vedere că ceasurile Pebble încep încet, încet să vină şi pe meleaguri mioritice, pe canale neoficiale, merită să aveţi în vedere valul de actualizări de care beneficiează acest mic gadget.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: