GTA V se pregăteşte de lansare pe PS4 şi Xbox One, întârzie pe PC

GTA V se pregăteşte de lansare pe PS4 şi Xbox One, întârzie pe PC

O variantă de GTA V modernizată se va lansa în curând pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Din păcate, va întârzia destul de mult pe PC.

Rockstar games gta v pc ps4 xbox one

Existau zvonuri deja de câteva luni legate de o variantă de . La scurt timp după aceea, au început să apară informaţii similare legate de . Partea bună este că cei de la RockStar Games, printr-un comunicat oficial, au decis să ne răspundă la toate întrebările pa marginea acestui subiect. Partea proastă este că s-ar putea să nu fiţi foarte mulţumiţi de ce veţi afla.

Simultan, pe data de 18 noiembrie 2014 vor fi lansate variantele de Xbox One şi PS4. Mai mult de două luni mai târziu, pe 27 ianuarie 2015 va fi lansată şi versiunea de PC cu aceleaşi bonsururi şi detalii grafice precum varianta aferentă consolelor next-gen. ,,Grand Theft Auto V pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC va integra o varietate de îmbunătăţiri vizuale şi tehnice pentru a face Los Santos şi Baine County mai imersive ca niciodată.” În plus, faţă de versiunea actuală a jocului, vor fi introduse mai multe arme şi vehicule noi, activităţi pentru petrecerea timpului liber, trafic mai dens, vegetaţie şi animale mai variate.

Dacă nu rezistaţi tentaţiei şi vă aruncaţi la o precomandă, cei de la RockStar Games au promis că vă vor oferi 1 milion de dolari virtuali pe care să-i cheltuiţi in-game, în GTA V şi Grand Theft Auto Online. Cei care s-au jucat deja GTA V pe Xbox 360 sau PlayStation 3, se vor bucura să afle că-şi pot transfera personajele online în noul joc.gtav_details09122014_006

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: