Parodii despre dragostea dintre un om şi… sistemul de operare al smartphone-ului [VIDEO]

Parodii despre dragostea dintre un om şi... sistemul de operare al smartphone-ului [VIDEO]

A face parodii pentru diverse filme populare nu reprezintă o idee nouă. Cu toate acestea, Her a generat parcă mai multe astfel de clipuri datorită subiectului său… delicat.

Her-with-Theodore-Twombly parodie funny gluma jonah hill

Her este un film recent scris şi regizat de Spike Jonze care surprinde în detaliu, într-un mod amuzant, autentic şi foarte probabil, relaţia de dragoste dintre un individ şi… al smartphone-ului său. Filmul a câştigat deja câteva premi şi este şi nominalizat la premiile Oscar de anul acesta. Partea cea mai fascinantă a întegii poveşti este că se desfăşoară într-un viitor nu foarte îndepărtat, iar asistenţi virtuali precum au pus deja piatra de temelie pentru ca astfel de poveşti să devină cât se poate de reale.

Partea tabu a întregii poveşti ţine de modul în care o astfel de relaţie ar fi privită de oamenii din jur. Pentru că este evident că povestea ar fi putut fi spusă în câteva moduri complet diferite, Her a inspirat o varietate de parodii. Cea mai recentă dintre ele îl are în rolul principal pe Jonah Hill, care începe să dezvolte o relaţie cu o entitate virtuală cu vocea şi personalitatea sa. Dacă nu le percepeţi ca mostră pentru pentru ceea ce ne aşteaptă peste cinci sau zece ani, multe dintre aceste parodii reprezintă o sursă grozavă de amuzament. Vizionare plăcută!

Dacă nu aţi mai auzit până acum de Her, la finalul listei am integrat un trailer care sintetizează foarte bine acţiunea filmului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: