Parodii despre dragostea dintre un om şi… sistemul de operare al smartphone-ului [VIDEO]

, 27 Ian, 15:25

A face parodii pentru diverse filme populare nu reprezintă o idee nouă. Cu toate acestea, Her a generat parcă mai multe astfel de clipuri datorită subiectului său… delicat.

Her-with-Theodore-Twombly parodie funny gluma jonah hill

Her este un film recent scris şi regizat de Spike Jonze care surprinde în detaliu, într-un mod amuzant, autentic şi foarte probabil, relaţia de dragoste dintre un individ şi… al smartphone-ului său. Filmul a câştigat deja câteva premi şi este şi nominalizat la premiile Oscar de anul acesta. Partea cea mai fascinantă a întegii poveşti este că se desfăşoară într-un viitor nu foarte îndepărtat, iar asistenţi virtuali precum au pus deja piatra de temelie pentru ca astfel de poveşti să devină cât se poate de reale.

Partea tabu a întregii poveşti ţine de modul în care o astfel de relaţie ar fi privită de oamenii din jur. Pentru că este evident că povestea ar fi putut fi spusă în câteva moduri complet diferite, Her a inspirat o varietate de parodii. Cea mai recentă dintre ele îl are în rolul principal pe Jonah Hill, care începe să dezvolte o relaţie cu o entitate virtuală cu vocea şi personalitatea sa. Dacă nu le percepeţi ca mostră pentru pentru ceea ce ne aşteaptă peste cinci sau zece ani, multe dintre aceste parodii reprezintă o sursă grozavă de amuzament. Vizionare plăcută!

Dacă nu aţi mai auzit până acum de Her, la finalul listei am integrat un trailer care sintetizează foarte bine acţiunea filmului.

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail