Pantech lansează Vega Pop Up Note. Este și smartphone, și phablet pentru notițe

Pantech lansează Vega Pop Up Note. Este și smartphone, și phablet pentru notițe

Cu un nume destul de lung, Pop Up Note este un nou smartphone care merită un pic de atenţie.

pantech-pop-up-note

Cei de la , la ultimul inventar, a ieşit la iveală că nu au o situaţie financiară foarte bună. Cu toate acestea, se grăbesc să mai lanseze noi smartphone-uri în speranţa de a se redresa economic.

Ca o alternativă la seria Galaxy Note de la Samsung sau la LG G3 și Oppo Find 7, sud coreenii tocmai au anunţat Pantech Vega Pop Up Note. Este un smartphone cu o configuraţie mai mult decât decentă și Pop Up Note arată foarte bine. Folosește un ecran full HD de 5,5 inci, iar procesorul este un quad core Qualcomm Snapdragon 800 tactat la 2,3GHz. Mai are 2GB de memorie RAM şi un spațiu intern de stocare de 16GB. Camera principală este dotată cu senzor generos de 13 megapixeli, în timp ce camera frontală se rezumă la 2,1 megapixeli.

Pentru cei care doresc un plus de securitate, pe spatele telefonului există un senzor de amprentă. În colţul din dreapta sus găsiţi un stylus însoţit la nivel software de câteva aplicaţii optimizate pentru acest tip de input. Sistemul de operare este Android 4.4.2. Preţul pentru acest gadget este de 450 de dolari, dacă se află deja pe lista voastră de posibile achiziţii.

 

Citește și:
Etichete: