Pantech Vega Iron 2 – smartphone-ul pe care nu ştiai că ţi-l doreşti

Pantech Vega Iron 2 -  smartphone-ul pe care nu ştiai că ţi-l doreşti

Creaţii originale precum Pantech Vega Iron 2 redau încrederea într-o industrie care scoate telefoane pe bandă rulantă.

pantech-vega-iron 2

Deşi multe dintre astfel de dispozitive au dificultăţi în a fi disponibile în afara ţărilor asiatice, important este că există undeva şi, cu ceva efort, pot fi cumpărate. De această dată este vorba de Pantech Vega Iron 2, cel mai nou vârf de gamă al gigantului sud coreean.

Statistic, este al treilea producător din Coreea de Sud ca volum de vânzări, după Samsung şi LG. Cu toate acestea, nu doar că nu se dă bătut, dar face şi eforturi semnficative să inoveze şi să se diferenţieze, în primul rând, prin design. Acest model anunţat astăzi înlocuieşte vârful de gamă de anul trecut, .

Aspectul estetic este menit să întoarcă privirile trecătorilor. Spatele este protejat cu o imitaţie de piele, similară, dar nu neapărat, cu cea folosită de Samsung în cateva dispozitive portabile ale sale. Vega Iron 2 este construit în jurul unui panou Full HD de 5,3 inci de tip AMOLED. Partea de procesare este o combinaţie dintre un quad core Qualcomm Snapdragon 801 tactat la 2,3 GHz, 3GB RAM şi o memorie internă de 32GB. Partea de captură este asigurată de un senzor de 13 megapixeli cu bliţ LED, în timp ce conectica include suportul pentru 4G LTE. Bateria are 3220 mAh. Dimensiunile noului gadget sunt 144,2 x 73,5 x 7,9 milimetri şi 152 de grame.

Cu toate că nu ştim data exactă în care vom putea achiziţiona noul Pantech Vega Iron 2, important este că va exista atât pe alb, cât şi pe negru, iar sistemul de operare preinstalat va fi Android 4.4 KitKat.

Pantech-Vega-Iron-2-official-01

Citește și: