Pantech Vega Secret UP promite o calitate excelentă a sunetului

Pantech Vega Secret UP promite o calitate excelentă a sunetului

Pantech a anunțat recent cel mai nou smartphone al lor, Vega Secret Up. Elementul forte al acestui dispozitiv este calitatea sunetului.

Pantech Vega Secret Up

O funcție pe care mulți producători o ignoră, calitatea sunetului este probabil una dintre cele mai importante elemente ale unui smartphone, fie că vorbim de convorbiri sau de audiția muzicală. Pantech nu este o companie cu un renume puternic în această industrie, însă începe să câștige teren datorită produselor interesante pe care le dezvoltă. Pantech Vega Secret Up, are un ecran de 5.6 inci, o rezoluție 1080p, un chipset Snapdragon 800 la 2.3 GHz și 2 GB memorie RAM. Camera este de 13 megapixeli și deține o baterie de 3150 mAh rulând Android 4.2.2 cu mici customizări ale acestuia.

Elementul cel mai predominant al acestuia este calitatea sunetului, procesorul si software-ul intern oferind suport pentru codecul FLAC. Există un dispozitiv opțional denumit ”sound case” ce funcționează ca un difuzor și amplifică sunetul în mod dinamic. Pantech menționează de asemenea că display-ul va avea un privacy filter instalat și doar utilizatorul va putea vedea ce se întâmplă pe ecran. Smartphone-ul deține și un senzor de amprentă pentru a oferi securitate sumplimentară. Pantech vega Secret Up, un nume destul de ciudat după părerea mea, va veni în două variații de culoare, alb și negru, și va fi disponibil pe piața din Asia în cursul acestei luni.

Se spune că Pantech ar dori să intre cu un model similar și pe piața din Europa, în prima perioadă a anului 2014.

Citește și:
Etichete: