Oppo N1 Mini este un smartphone mic şi capabil

Oppo N1 Mini este un smartphone mic şi capabil
Alexandru Puiu
06:35 05.08.2014

Pe trendul iniţiat de Samsung şi HTC cu versiunile mini al celor mai populare smartphone-uri, a anunţat N1 Mini.

oppo-n1-mini-camera

După ce am interacţionat cu un HTC One Mini, un Galaxy S4 mini sau un LG G2 mini, Oppo mai are puţin până va lansa un N1 Mini. Varianta mai mică a respectivului aparat a beneficiat de un teasing prin imaginea de mai sus postată online în urmă cu câteva zile. Deşi nu se cunoaşte încă configuraţia hardware exactă a gadgetului, este totuşi prezent un senzor Sony de 13 megapixeli cu 6 elemente şi o dimensiune de 1/3.2”. Prezent în aceeaşi ecuaţie este şi un mod proprietar de captură intitulat Super Zoom, care a fost introdus pentru prima oară în şi care generează imagini de 24 de megapixeli.

La interior poate fi folosit pentru procesare, în egală măsură, un SoC Samsung Exynos sau Mediatek. Display-ul, cel mai probabil, va fi Full HD şi va avea o diagonală de cinci inci. Dacă vă doriţi un smartphone ce oferă o experienţă Android curată, nu o veţi găsi în terminalele companiei chinezeşti. Oppo N1 mini va rula din start Color OS 1.4 peste interfaţa standard creată de Google.

După acest teaser, nu trebuie să aşteptăm decât câteva zile sau săptămâni până vom afla preţul oficial şi detaliile legate de disponibilitate.

Între timp, puteți citi review-ul playtech.ro la Oppo Find 7, cel mai bun telefon al chinezilor. 

Ce am avut de zis despre el?

Oppo Find 7 e o evoluție cu stil. Ecranul a crescut la 5,5 inci, dar liniile au devenit și mai elegante. S-a maturizat și tehnic, dar și din punct de vedere al designului. Spre deosebire de Xiaomi, Oppo are identitatea sa proprie. Ce avem aici nu e o chinezărie. Ce avem aici nu e un smartphone de duzină copiat. Ce avem aici e o firmă serioasă, care face gadgeturi excepționale.

Comentarii
loading...